Het Enneagram is een persoonlijkheidssysteem waarbij je zes miljard mensen in negen persoonlijkheden indeelt. Je bent vanaf je geboorte een type en blijft de rest van je leven dit type, maar een type is bij het Enneagram niet een statische beschrijving, maar een dynamisch systeem waarbij je fluctueert tussen negatief gedrag in tijden van stress en positief gedrag wanneer je ontspannen bent. In mijn onderzoek naar het Enneagram is vast komen te staan dat je persoonlijkheid diep verbonden is met de onderliggende structuur van je brein. Vandaar dat het belangrijk is om kennis te nemen van je eigen Enneagramtype omdat je daarmee begrijpt hoe verschillende onderdelen van je leven in elkaar passen. Je leert hoe je meer kan ontspannen en gezonder in je vel kan komen te zitten. En je leert de valkuilen van je Enneagramtype vermijden. Tenslotte is het Enneagram ideaal om andere mensen te begrijpen, te beïnvloeden en te motiveren.

Wil je meer over het Enneagram leren en je eigen Enneagramtype ontdekken, dan is hier het stappenplan:

1) Vraag het gratis rapport “Hoe bepaal je je Enneagramtype op”
2) Kijk eventueel de gratis video's over de verschillende Enneagramtypes

3) Wanneer je meer in detail wilt weten, lees dan mijn boek: Onbeperkt Jezelf: gelukkig worden met het Enneagram en NLP
4) Voor ervaring uit eerste hand, kan je mee doen met het Onbeperkt Jezelf weekend waar we in twee dagen het Enneagram behandelen.
5) Mocht het niet lukken om naar Amsterdam te komen, dan kan je ook de DVD set “de Essentie van het Enneagram” bestellen mocht je dat willen. Deze drie DVDs zijn de integrale weergave van de Intensieve Enneagram Clinic.
Categories: NLP FAQ

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.