Helaas ben ik minder overtuigd van het idee dat alles wat negatieve energie uitstraal dat ook weer als een boomerang terugkomt. Dat suggereert namelijk een bepaalde oorzakelijkheid die ik nog nooit gevonden heb. Een van de redenen dat men reïncarnatie verzonnen heeft, was om in dit standpunt te kunnen volharden. Dan had men iemand gezien die alleen maar negatieve energie uitstraalde en toch een prachtig en fantastisch leven had. Dus verzon men dat hij wel in een volgend leven gestraft zou worden. Dat soort redeneringen lijken me er meer opgericht om voor jezelf een lekker gevoel te krijgen en als het zo werkt, dan vind ik het prima. Alleen is zo'n redenering op zichzelf misschien ook wel negatieve energie. Het is immers toch een soort wraak, straf en boetedoening idee.

Daar komt bij dat ik bijvoorbeeld prima in staat ben om negatieve energie die op mij afkomt om te zetten in positieve energie zoals ik in deze video uitleg:Mocht de boomerang echt zo werken, wat ik sterk vermoed dat dus geenszins het geval is, dan zou ik juist beloond worden voor mijn slechte gedrag.

Nee, ik ben er een grotere voorstander van om a) te zorgen dat het met jezelf beter gaat en b) te zorgen dat je je omgeving je beïnvloedt dat iedereen in je omgeving positief is. Dan hebben we geen boomerang meer nodig.

Wanneer je aan de slag wil met spiritualiteit, ga dan allereerst aan de slag met de Tao. De Tao is een duizenden jaar oude spirituele methode voor zelfontwikkeling.


Klik op de groene button om je keuze direct te bestellen via iDeal, Mastercard, Visa, Paypal, of gewoon eerst een rekening thuis gestuurd te krijgen.
betaalmethode
Categories: Encyclopedia

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.