Als je het gevoel hebt dat je geen zelfvertrouwen hebt, maar dat door de omstandigheden vroeger ook nooit gehad hebt, dan heeft NLP een aantal verschillende strategie├źn om toch jouw brein toch het gevoel van zelfvertrouwen aan te leren. In eerste instantie is het belangrijk om te zorgen dat de ellende van vroeger geneutraliseerd wordt. Hiervoor dient de zwart/wit terugspoel techniek uit het gratis rapport "Hoe stop je negatieve gevoelens".

Wanneer dat gelukt is, is de volgende stap om je brein te trainen om beter te worden in zich goed voelen. Het maakt niet uit welk goed gevoel dat is. Dat kan bijvoorbeeld lachen of ontspanning zijn. De ervaring leert dat wanneer je brein zich weer goed voelt, het ook makkelijker wordt om weer goede momenten zoals bijvoorbeeld zelfvertrouwen naar boven te laten komen. Misschien heb je zo'n moment wel eens gehad, maar ben je het weer vergeten.

Daarna gaan we aan de slag om te zorgen dat je weer een positief en krachtig zelfbeeld krijgt. Het negatieve zelfbeeld dat je nu hebt wordt met een techniek definitief vervangen door een beeld waarin je ziet dat je straalt en krachtig voor jezelf opkomt. Gevolgd door te gaan bedenken wat voor gevoelens allemaal bij zelfvertrouwen. Bijvoorbeeld kracht, humor, ontspanning of wat je maar bedenkt. Dan gaan we op zoek in je verleden naar dat soort momenten en bouwen daarmee een geheel nieuw gevoel van zelfvertrouwen voor je op.

Mocht dat nog niet genoeg blijken te zijn, dan ga ik aan de hand van wat andere mensen beschouwen als zelfvertrouwen jou leren hoe dat voelt en hoe je dat opwekt. Met andere woorden ook al heb je nooit zelfvertrouwen in je verleden gekend, er is geen enkele reden om er niet vanuit te gaan dat jouw brein niet toch in staat is om meer dan genoeg zelfvertrouwen te voelen.

Wanneer je aan de slag wil om direct problemen op te lossen, ga dan allereerst aan de slag met de Leer je goed voelen CD. Je kan dan stap voor stap mee doen met de oefeningen en bij veel mensen is dat een prima manier om te ontdekken hoe ze problemen kunnen oplossen.


Klik op de groene button om je keuze direct te bestellen via iDeal, Mastercard, Visa, Paypal, of gewoon eerst een rekening thuis gestuurd te krijgen.
betaalmethode
Categories: Encyclopedia

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.