Soms pak ik een probleem op een heel andere, meer orthodoxe wijze zou je bijna kunnen zeggen:

"Wat je moet doen is de kracht van je geloof gebruiken. Ik neem aan dat je gelooft in de vier aartsengelen Rafael, Gabriel, Michael en Uriel. Wat je moet doen om je angsten te bezweren is bidden om kracht. Maar dan op een speciale manier, namelijk je bid Jezus of God dat hij de vier aartsengelen naar je toestuurt om je te beschermen. Beeld je tijdens het bidden in dat Rafael voor je staat, Gabriel achter je staat. Michael rechts van je staat en Uriel links van je staat. Met zijn vieren vormen zij een cirkel waar geen kwaad door heen kan. Doe dit drie keer per dag. Je zult zien dat het steeds makkelijker gaat om ze op te roepen. Zij zullen jou beschermen tegen wat dan ook. Sterker nog, alle geesten zullen verdwijnen omdat zij bang zijn voor de vier aartsengelen."

Wanneer je aan de slag wil om direct problemen op te lossen, ga dan allereerst aan de slag met de Leer je goed voelen CD. Je kan dan stap voor stap mee doen met de oefeningen en bij veel mensen is dat een prima manier om te ontdekken hoe ze problemen kunnen oplossen.


Klik op de groene button om je keuze direct te bestellen via iDeal, Mastercard, Visa, Paypal, of gewoon eerst een rekening thuis gestuurd te krijgen.
betaalmethode
Categories: Encyclopedia

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.