Er is niets mis met opgeven, alleen geef je de verkeerde dingen op. Er zijn zat mensen die bijvoorbeeld roken willen opgeven. Misschien is jouw begin om het opgeven op te geven. Of geef je op voor NLP coaching bijvoorbeeld. Mensen hebben een neiging tot zelfdestructie. Veel mystieke systemen zijn bedoeld om die neiging tot zelfdestructie te overwinnen. Een andere mogelijkheid is om te kijk hoe langzaam je die zelfdestructie zou kunnen doen, en hoeveel plezier je ondertussen kunt maken. Plan een einde op je 99ste en maak gebruik van de tijd die je dan nog hebt.

Het probleem is vaak dat je aan een permanente oplossing denkt voor een tijdelijk probleem. Dat je nog niet geleerd hebt om je goed te voelen. Een NLP coach brengt daar uitkomst bij. Kijk eens op www.nlpkring.nl voor een coach bij jou in de buurt.

Wanneer je aan de slag wil om direct problemen op te lossen, ga dan allereerst aan de slag met de Leer je goed voelen CD. Je kan dan stap voor stap mee doen met de oefeningen en bij veel mensen is dat een prima manier om te ontdekken hoe ze problemen kunnen oplossen.


Klik op de groene button om je keuze direct te bestellen via iDeal, Mastercard, Visa, Paypal, of gewoon eerst een rekening thuis gestuurd te krijgen.
betaalmethode
Categories: Encyclopedia

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.