Om een fluittoon of een brom in je oor aan te pakken met NLP, moet je eerst goed uitzoeken wat voor soort fluit/brom/zoem het is. NLP lukt het meestal goed om psycho-somatiche klachten op te lossen. In hoeverre NLP kan helpen hangt sterk af of de brom sterker of zwakker wordt afhankelijk van of iemand meer of minder ontspannen is. Is dat het geval dan kun je met de NLP basis technieken aan de slag om meer ontspanning te bewerkstelligen. Daarnaast kun je met NLP als hypno-therapie aan de slag om het volume van de fluit/brom/zoem aan te passen. Daarbij gaat het erom het brein te trainen het volume te regelen zowel harder als zachter. Tenslotte kun je nog met een specifieke NLP hypnose techniek het onbewustzijn vragen om alle noodzakelijke aanpassingen te maken om de fluit/brom/zoem te laten verdwijnen. In de praktijk zijn het zo'n 3 sessies dat je er mee bezig bent.

Wanneer je aan de slag wil om direct problemen op te lossen, ga dan allereerst aan de slag met de Leer je goed voelen CD. Je kan dan stap voor stap mee doen met de oefeningen en bij veel mensen is dat een prima manier om te ontdekken hoe ze problemen kunnen oplossen.


Klik op de groene button om je keuze direct te bestellen via iDeal, Mastercard, Visa, Paypal, of gewoon eerst een rekening thuis gestuurd te krijgen.
betaalmethode
Categories: Encyclopedia

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.