Teleurstelling vereist adequate planning. Als je te veel van andere mensen verwacht, dan maak je kennelijk een beeld van die ander dat beter is dan dat ze zijn. En je geeft ze een periode waarin ze aan de beeld moeten voldoen. Lukt ze dat niet dan "falen" ze en ben je in ze teleurgesteld. Om dat aan te pakken is het verstandig om een tijdje het andersom te doen. Elke keer dat je met iemand om gaat, bedenk dan dat ze slechter zijn dan ze in werkelijkheid zijn en hopelijk valt het dan na een tijdje eigenlijk wel mee. Op die manier train je je brein om mensen anders te gaan zien. Heb je dat een paar weken gedaan, dan kom je er misschien achter dat je ook precies in het midden kan zitten: mensen niet beter maken dan ze zijn, maar ook niet slechter.

Wanneer je aan de slag wil om direct problemen op te lossen, ga dan allereerst aan de slag met de Leer je goed voelen CD. Je kan dan stap voor stap mee doen met de oefeningen en bij veel mensen is dat een prima manier om te ontdekken hoe ze problemen kunnen oplossen.


Klik op de groene button om je keuze direct te bestellen via iDeal, Mastercard, Visa, Paypal, of gewoon eerst een rekening thuis gestuurd te krijgen.
betaalmethode
Categories: Encyclopedia

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.