NLP en mindfulness gaan goed samen. Een van de dingen die NLP je leert is juist vrijkomen van allerlei problemen rond angst, stress, woede en/of depressieve gevoelens zodat je tijd en ruimte krijgt om de goede momenten van het leven zo lang en groot mogelijk te maken. Dit doe je door de tijd te vertragen door middel van time distortion en tegelijkertijd goed in je op te nemen wat je hoort, voelt, ziet, ruikt en proeft. Veel NLP technieken zijn gebaseerd op yoga, meditaties of andere Oosterse technieken en dit is er zeker een van.

Wanneer je aan de slag wil met spiritualiteit, ga dan allereerst aan de slag met de Tao. De Tao is een duizenden jaar oude spirituele methode voor zelfontwikkeling.


Klik op de groene button om je keuze direct te bestellen via iDeal, Mastercard, Visa, Paypal, of gewoon eerst een rekening thuis gestuurd te krijgen.
betaalmethode
Categories: Encyclopedia

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.