Ik heb zelf zo'n HeartMath apparaat, maar ik ben minder enthousiast over de groene golven als jij. Met NLP leer je je hart coherentie goed regelen. Toen ik voor het eerst op het apparaat aangesloten werd en mij gewaarschuwd werd dat je in het begin altijd in het rood zit, kon ik met een eenvoudige NLP techniek direct 100% groen krijgen. Helaas is dit maar een van de vele manieren om je goed te voelen. En niet bij alle goede gevoelens heb je 100% groene hart coherentie. Dus waar HeartMath een prima manier is om mensen die zich slecht voelen te leren zich goed te voelen (het liefst in combinatie met NLP), is het geen oplossing voor mensen die zich al goed voelen om zich vaker, langer, beter, maar vooral met meer variateit en flexibiliteit alternatieve gemoedstoestanden op te wekken.

Het Nederlandse standaardwerk voor NLP is Brein Training. Brein Training is bij elke boekhandel of online boekwinkel te bestellen onder ISBN nummer: 9789055992553 als je dat prettiger vinden, maar ik waardeer het natuurlijk zeer wanneer je het boekje via mijn dochteronderneming besteld.


Klik op de groene button om je keuze direct te bestellen via iDeal, Mastercard, Visa, Paypal, of gewoon eerst een rekening thuis gestuurd te krijgen.
betaalmethode

Of vraag eerst het gratis rapport op met daarin een preview uit “Breintraining: handboek voor moderne NLP” met het onderstaande formulier:Categories: Encyclopedia

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.