Er zijn een aantal manier om om te gaan met iemand die andere mensen nare gevoelens zoals een schuldgevoel geeft. In eerste plaats kun je tegen die ander zeggen: "Als jij je zo gedraagd, heb ik het gevoel dat ik me schuldig moet voelen". Meestal reageren mensen dan geschokt omdat dat niet de bedoeling was. Helpt dat niet dan is de volgende stap om te vragen: "Ben ik belangrijk genoeg voor jou om te veranderen?" Bijna iedereen antwoord "ja" en dan heb je het commitment dat iemand ook gaat veranderen.

Aan de andere kant kun je met NLP ook de andere mensen beter wapenen. NLP leert je om open te staan voor positieve suggesties, maar tegelijkertijd je af te sluiten voor negatieve suggesties.

Wanneer je aan de slag wil om direct problemen op te lossen, ga dan allereerst aan de slag met de Leer je goed voelen CD. Je kan dan stap voor stap mee doen met de oefeningen en bij veel mensen is dat een prima manier om te ontdekken hoe ze problemen kunnen oplossen.


Klik op de groene button om je keuze direct te bestellen via iDeal, Mastercard, Visa, Paypal, of gewoon eerst een rekening thuis gestuurd te krijgen.
betaalmethode
Categories: Encyclopedia

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.