Er zijn mensen die denken dat ze aan de buitenkant kunnen zien wat er intern gebeurt. Dit heet binnen NLP mind reading. Dat gaat meestal fout, maar soms goed. Jij noemt het ervaringsweten en dat klinkt mooi en kan ook niemand tegen zijn. Alleen is er bij jou alleen ervaren, maar geen leren. Juist omdat mensen het mind readen fout kunnen hebben is het belangrijk het te testen om uit te zoeken of wat je denkt te weten ook klopt. Alleen door het antwoord serieus te nemen kun je leren. Als je het antwoord krijgt dat je fout zit en je volhard dan in je eigen standpunt dat het toch zo is, enkel en alleen omdat jij het denkt te weten, dan hebben we het niet meer over waardevolle informatie maar over halsstarrige verwarring.

Het Nederlandse standaardwerk voor NLP is Brein Training. Brein Training is bij elke boekhandel of online boekwinkel te bestellen onder ISBN nummer: 9789055992553 als je dat prettiger vinden, maar ik waardeer het natuurlijk zeer wanneer je het boekje via mijn dochteronderneming besteld.


Klik op de groene button om je keuze direct te bestellen via iDeal, Mastercard, Visa, Paypal, of gewoon eerst een rekening thuis gestuurd te krijgen.
betaalmethode

Of vraag eerst het gratis rapport op met daarin een preview uit “Breintraining: handboek voor moderne NLP” met het onderstaande formulier:Categories: Encyclopedia

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.