Het is inderdaad een virus en het is niet te genezen. Ook niet door NLP en/of hypnose. Maar een zogenaamde uitbraak van Herpes komt vooral op momenten dat mensen stressen. Door hypnose kan je de uitbraak in 20 minuten stoppen en ervoor zorgen dat het nooit meer voorkomt.

De techniek om dit te doen is iemand in diep trance brengen. Arm catalepsie toepassen en dan zeggen: "Laat je arm zo langzaam als mogelijk zakken, maar alleen op die snelheid dat je onbewustzijn samen met je creatieve gedeelte vijf nieuwe oplossingen vindt om meer te ontspannen en daardoor te zorgen dat alles DAAR weer rustig wordt." en woorden van gelijke strekking.

Wanneer je aan de slag wil om direct problemen op te lossen, ga dan allereerst aan de slag met de Leer je goed voelen CD. Je kan dan stap voor stap mee doen met de oefeningen en bij veel mensen is dat een prima manier om te ontdekken hoe ze problemen kunnen oplossen.


Klik op de groene button om je keuze direct te bestellen via iDeal, Mastercard, Visa, Paypal, of gewoon eerst een rekening thuis gestuurd te krijgen.
betaalmethode
Categories: Encyclopedia

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.