Er zijn gelukkig geen rare vragen. Er zijn inderdaad wel manieren om duidelijk voor jongens of meisjes te kiezen. Het gaat met name over wat voor soort beelden, gevoelens en gedachten je in je hoofd haalt. Maar mijn eerste vraag is of je goed uitgezocht hebt wat je zelf wilt. NLP gaat grotendeels over vrijheid van het individu. Op het moment dat jij je ergens goed bij voelt maar er druk van buitenaf is om voor het een of het ander te kiezen, dan is het raadzamer om met NLP te leren de druk van buitenaf onschadelijk te maken. Aan de andere kant, in het geval dat je zelf de situatie te verwarrend vindt en je daar naar bij voelt, dan kan je met NLP inderdaad ervoor zorgen dat je hier een heldere keuze in maakt.

Wat je dan doet is het volgende. Maak een beeld van hoe jezelf over dertig jaar ziet. Zie dat je gezond en gelukkig bent. Plaats er dan een droompartner bij en check bij jijzelf wat beter voelt, een man of een vrouw. Beeld daarna in dat je daar ook echt voor kiest en check of zo'n keuze een zelfde soort gevoel geeft als keuzes die je al gemaakt hebt en waarvan je weet dat ze goed uitgepakt zijn, bijvoorbeeld iets wat je gekocht hebt en altijd heel blij mee bent gebleven. Op die manier ontdekt je wat voor jou een goede keuze is.

Mocht je na die keuze toch nog aangetrokken worden door het geslacht waar je niet voor gekozen hebt, dan moet je het beeld van die persoon snel vervangen door een beeld van de persoon waar je wel voor gekozen hebt. Op die manier train je je brein om meer en meer jouw keuze te volgen. Maar nogmaals doe dat alleen indien je zelf er hinder van ondervindt en niet wanneer je omgeving je die richting in duwt.

Wanneer je aan de slag wil om direct problemen op te lossen, ga dan allereerst aan de slag met de Leer je goed voelen CD. Je kan dan stap voor stap mee doen met de oefeningen en bij veel mensen is dat een prima manier om te ontdekken hoe ze problemen kunnen oplossen.


Klik op de groene button om je keuze direct te bestellen via iDeal, Mastercard, Visa, Paypal, of gewoon eerst een rekening thuis gestuurd te krijgen.
betaalmethode
Categories: Encyclopedia

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.