Ik denk dat de tekst van je open sollicitatie brief op zich prima is. Alleen gaat het alleen over jou. Wat ik mensen aanraad bij het vinden van een baan is inderdaad vooral voor open sollicitaties te gaan (geen concurrenten, geen formele toets enzovoort). Alleen is er een betere strategie. Ga eerst op zoek naar een bedrijf waar je echt zou willen werken. Zoek alles uit wat je van dat bedrijf te weten kan komen en schrijf dat bedrijf dan een brief met alle redenen waarom je zo graag bij dat bedrijf wil gaan werken. Je sollicitatiebrief moet over het bedrijf waar je solliciteert gaan. De mensen die die brief dan lezen, lezen dan eerst hoe fantastisch jij hen vindt. Dat zet alvast een hele goede stemming. Daarna kan je dan vertellen wat de redenen zijn dat jouw vaardigheden het bedrijf waar je solliciteert verder kan helpen. Hier gaat het een klein beetje over jou, maar weer grotendeels over het bedrijf zelf. Tenslotte eindig je met een voorstel om eens langs te komen om te praten welke mogelijkheden zij zien (weer over hen niet over jou). Alle andere informatie die jij denkt dat voor hen belangrijk is om te weten, maar die over jou gaat en niet over het bedrijf waar je solliciteert stop je in je CV. Zo'n aanpak vergroot de kans dat je uitgenodigd wordt aanzienlijk.


Klik op de groene button om je keuze direct te bestellen via iDeal, Mastercard, Visa, Paypal, of gewoon eerst een rekening thuis gestuurd te krijgen.
betaalmethode
Categories: Encyclopedia

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.