Deze vraag krijg ik vaker en het is belangrijk voorop te stellen dat het volgen van de reguliere geneeskunde in deze primair is. Wel kan je dat proces ondersteunen met NLP. Hiervoor is het belangrijk dat je met NLP twee toekomst scenario's inprent, namelijk de worst case en de best case. Met NLP kan je ervoor zorgen dat de worst case beter wordt dan normaal gesproken door je in te beelden dat mocht het niet goed gaan dat je nog steeds krachtig en ontspannen blijft en goed met je naasten omgaat (en hen soms meer steunt dan zij jou omdat het voor hen ook veel impact maakt). En dan natuurlijk de best case waar je in zet op spontane genezing. De kans hierop is niet groot, maar het is verstandig hier toch op in te zetten. Door het verbeelden van je toekomst en door met regressie terug te gaan naar het verleden en je lichaam weer te laten herinneren hoe het was toen het nog gezond was, vergroot je de kans op spontane genezing. Let wel ook al vergroot je de kans erop de kans blijft niet groot. Dit is natuurlijk niet een garantie, maar wel het beste wat je kan doen.

Wanneer je aan de slag wil om direct problemen op te lossen, ga dan allereerst aan de slag met de Leer je goed voelen CD. Je kan dan stap voor stap mee doen met de oefeningen en bij veel mensen is dat een prima manier om te ontdekken hoe ze problemen kunnen oplossen.


Klik op de groene button om je keuze direct te bestellen via iDeal, Mastercard, Visa, Paypal, of gewoon eerst een rekening thuis gestuurd te krijgen.
betaalmethode
Categories: Encyclopedia

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.