Je brein kan niet niet visualiseren, maar het probleem is bijna altijd dat mensen er een te groot verwachtingspatroon bij hebben. Visualiseren is niet meer dan een soort vage gewaarwording en geen Sony HD Blue ray 16,9 miljoen kleuren televisie die uit de grond komt oprijsen. De manier om het te oefenen is om je voor te stellen hoe je fiets er bijvoorbeeld uitziet. Kan je er een beeld van maken, kan je er ook een 3D model van maken waar je om heen kan lopen en de verschillende onderdelen als het ware kan uitproberen. Lukt dat, dan kan je bijvoorbeeld vakanties herbeleven en je weer inbeelden waar je allemaal geweest bent en wat je gedaan hebt.

Het Nederlandse standaardwerk voor NLP is Brein Training. Brein Training is bij elke boekhandel of online boekwinkel te bestellen onder ISBN nummer: 9789055992553 als je dat prettiger vinden, maar ik waardeer het natuurlijk zeer wanneer je het boekje via mijn dochteronderneming besteld.


Klik op de groene button om je keuze direct te bestellen via iDeal, Mastercard, Visa, Paypal, of gewoon eerst een rekening thuis gestuurd te krijgen.
betaalmethode

Of vraag eerst het gratis rapport op met daarin een preview uit “Breintraining: handboek voor moderne NLP” met het onderstaande formulier:Categories: Encyclopedia

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.