Er zijn een aantal mogelijkheden om je bloeddruk te verlagen. Bijvoorbeeld: Zoek uit hoe je je voelt wanneer je bloeddruk normaal is en hoe je je voelt als je bloeddruk te hoog is. Als daar verschil tussen zit dan kan je met de gevoelsomdraaitechniek het gevoel dat bij een normale bloeddruk hoort oproepen. Focus bij de gevoelsomdraaitechniek dan vooral op momenten van ontspanning in plaats van momenten van plezier en lachen.

Daarnaast kan je met Design Human Engineering en hypnose het controlepaneel in je hoofd opbouwen. Op dit controlepaneel kan je dan een knop maken die je bloeddruk regelt. Als je dan een te hoge bloeddruk hebt kan je met die knop je bloeddruk verlagen. Ik heb dat bijvoorbeeld recentelijk in het ziekenhuis gedaan toen ze mijn hart controleerden Er was verder niets aan de hand, maar de verpleging vondt het wel eng dat je zo makkelijk je hart kon beinvloeden. Overigens kan je dit het beste 1-op-1 met een NLP coach aanpakken. Die kan dan sowieso met hypnotherapie je brein pogen te programmeren dat de bloeddruk lager wordt. Kijk eens op www.nlpkring.nl voor een NLP coach bij jou in de buurt.

Tenslotte kan je nog kijken naar wat je in je hoofd doet op momenten dat de bloeddruk te hoog is. Maak je je op dat moment te druk over het verleden of de toekomst bijvoorbeeld. Vervolgens kan je met diverse NLP technieken jouw strategie om je bloeddruk te verhogen aanpakken en zorgen dat dat negatieve patroon gestopt wordt.

Wanneer je aan de slag wil om direct problemen op te lossen, ga dan allereerst aan de slag met de Leer je goed voelen CD. Je kan dan stap voor stap mee doen met de oefeningen en bij veel mensen is dat een prima manier om te ontdekken hoe ze problemen kunnen oplossen.


Klik op de groene button om je keuze direct te bestellen via iDeal, Mastercard, Visa, Paypal, of gewoon eerst een rekening thuis gestuurd te krijgen.
betaalmethode
Categories: Encyclopedia

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.