In principe is het principe van een dwanggedachte prima. Alleen moet je zorgen dat de inhoud van negatieve dingen verandert in positieve dingen. Dat kan je doen door voor jezelf een strak tijdschema te maken en op die moment "verplicht" positieve dingen te bedenken. Of inspirationele dingen of nieuwe uitvindingen. Welke boeken kan je nog schrijven, welke schilderijen kan je nog schilderen. Focus de dwanggedachte die richting op en het wordt een aanwinst in plaats van een probleem.

NLP gaat anders om met dwanggedachten dan meestal de gewoonte is. Op zich is er namelijk met een dwanggedachte niets mis. Het probleem is alleen dat je een dwanggedachte hebt met een negatieve inhoud hebt als ik zou moeten gokken. Wat NLP doet is de inhoud van je dwanggedachten veranderen zodat je dwanggedachten krijgt met een positieve inhoud. Zoals bijvoorbeeld: "Ik ben fantastisch" "Ik voel me goed" "Alles gaat beter" enzovoort. Op die manier krijg je zo'n groot voordeel van je dwanggedachte dat andere mensen jaloers op je worden.

Of een andere aanpak is om de klank van je dwanggedachten te veranderen zoals in het gratis rapport Hoe stop je negatieve gevoelens staat. Wanneer je dwangmatig met de meest sexy stem die jij hebt, denkt, dan merk je dat dat een heel andere, veel positievere, impact op je heeft.

Wanneer je aan de slag wil om direct problemen op te lossen, ga dan allereerst aan de slag met de Leer je goed voelen CD. Je kan dan stap voor stap mee doen met de oefeningen en bij veel mensen is dat een prima manier om te ontdekken hoe ze problemen kunnen oplossen.


Klik op de groene button om je keuze direct te bestellen via iDeal, Mastercard, Visa, Paypal, of gewoon eerst een rekening thuis gestuurd te krijgen.
betaalmethode
Categories: Encyclopedia

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.