TOTE is de meest gegeneraliseerde beschrijving van een strategie.

De eerste Test is een test om te zien of je überhaupt aan de Operatie moet beginnen. Met andere woorden: wanneer is het tijd om met de strategie te beginnen.

De Operatie is de kern van de strategie

De tweede Test is een test om te zien of je klaar bent met de strategie.

Exit is dat je dan ook ophoudt de strategie te gebruiken wanneer je klaar bent.

Bij menselijke strategieën gaat het erom dat een goede strategie behelst dat je aanvoelt wanneer je met de strategie moet beginnen en dat je aanvoelt wanneer je klaar bent.

Bijvoorbeeld: Strategie voor een goede relatie. De Operatie, de kern, is dat je met regelmaat de ander duidelijk maakt dat je het super vindt dat hij of zij er is, dat je hem of haar respecteert en dat je van hem of haar houdt.

Deze strategie gebruik je wanneer je aanvoelt dat het weer eens tijd is om dat duidelijk te maken. En je moet aanvoelen wanneer je de bovenstaande strategie genoeg gebruikt hebt.

Doe je dat niet, dan doe je het of te weinig of te veel en in beide gevallen is het schadelijk voor je relatie.

Zou je iets anders gebruiken dan je gevoel, dan wordt het onmenselijk en mislukt de strategie.

Het Nederlandse standaardwerk voor NLP is Brein Training. Brein Training is bij elke boekhandel of online boekwinkel te bestellen onder ISBN nummer: 9789055992553 als je dat prettiger vinden, maar ik waardeer het natuurlijk zeer wanneer je het boekje via mijn dochteronderneming besteld.


Klik op de groene button om je keuze direct te bestellen via iDeal, Mastercard, Visa, Paypal, of gewoon eerst een rekening thuis gestuurd te krijgen.
betaalmethode

Of vraag eerst het gratis rapport op met daarin een preview uit “Breintraining: handboek voor moderne NLP” met het onderstaande formulier:Categories: Encyclopedia

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.