Alle hypnose waarbij mensen denken dat ze iets of iemand anders zijn of andere eigenschappen hebben zijn een vorm van een techniek die "Deep Trance Identification" heet. Dus ook een dier, een ander mens of dat iemand een andere huidskleur heeft. Dit is wat over het algemeen gebeurt in hypnose-shows, maar er is ook een functie op het vlak van zelfontwikkeling waar ik het voor gebruik. Het is dan met name een goede methode om in de huid van iemand anders te kruipen, het liefst iemand die je bewondert, om dan beter te leren hoe het is zo'n iemand te zijn en zijn kennis en kunde beter te integreren in je eigen leven.

Deep trance identification staat ook bekend als Diep trance identificatie.

Wanneer je meer wilt leren over hypnose, ga dan met de Hypnotiseren kan je leren DVD aan de slag. Op deze DVD staan de tien belangrijkste NLP oefeningen die stap voor stap gedemonstreerd worden.


Klik op de groene button om je keuze direct te bestellen via iDeal, Mastercard, Visa, Paypal, of gewoon eerst een rekening thuis gestuurd te krijgen.
betaalmethode
Categories: Encyclopedia

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.