Dit is een herdruk van nieuwsbrief #137 maandag 3 maart 2008

Dr. Richard Bandler heeft drie technologieën ontwikkeld namelijk: “Design Human Engineering (DHE)”. Samen met Neuro-Linguistisch Programmeren (NLP) en Neuro-Hypnotic Repatterning (NHR). Kortweg gaat NLP over het vinden van slimme strategieën die je leven makkelijker en effectiever maken. NHR gaat over hoe je hypnotherapie kunt gebruiken om snel positieve veranderingen te bewerkstelligen. EN DHE gaat tenslotte over hoe je totaal nieuwe ervaringen kunt creëren om te zorgen dat je leven niet alleen effectief en makkelijk wordt, maar ook mooi en leuk.

Wat alle drie gemeen hebben is dat ze alle drie een houding veronderstellen waarbij je gaat experimenteren. Wanneer je iets dwars zit in je leven qua gevoel, of hoe je met andere mensen omgaat of wat dan ook, dan is het verstandig om deze houding van experimenteren aan te nemen. Natuurlijk is het ook verstandig om NLP technieken te leren om te zorgen dat het weer beter gaat, maar ook dat vraagt om een experimentele instelling.

Kun je om wat voor reden even niet met een coach aan de slag om zaken op te lossen of snap je niet goed hoe al die NLP technieken uit het gratis rapport over je goed voelen niet werken, dan kun je nog steeds zelf aan de slag gaan met experimenteren. Want zolang je hetzelfde blijft doen als je de afgelopen tijd dan weet je zeker dat het niet beter gaat en alles bij hetzelfde blijft. Door je gedrag te veranderen en dan te checken of het daarna beter gaat, bouw je bij jezelf een hoge mate van flexibiliteit in, waardoor jezelf op een pad stuurt waarbij het wel beter moet gaan.

Abonneren op de nieuwsbrief doe je met het volgende formulier:
(Nota Bene: Ik heb groot respect voor jouw privacy and zal nooit op wat voor manier dan ook jouw email met andere delen. Nooit. Je kunt altijd zonder opgaaf van redenen, zonder vragen of wat dan ook je gegevens laten verwijderen.)
Categories: NLP Nieuwsbrief Archief

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.