Er komen nog steeds reacties van deelnemers van de afgelopen NLP Practitioner opleiding binnen:

"Met plezier én barstensvol energie kijk ik terug op de NLP opleiding die ik gevolg heb de afgelopen 4 maanden. Gezien vanuit mijn vakgebied heb ik persoonlijk het meest uitgekeken naar de sessie over het Milton-model. Wat je toch allemaal kunt bereiken met taal, echt waanzinnig. In het begin voortdurend geattendeerd door Joost zelf met het bekende vingertje aan het oor is ben ik zelf nu voortdurend attent op taalpatronen en taalgebruik van alle mensen in mijn omgeving. Werkelijk aan alle mensen in je omgeving zul je je afvragen als rechtgeaarde NLP'er? Ja! Daarnaast hebben de overige sessies mij enorm aangesproken en aangezet tot eenvoudigweg actie ondernemen! Dank voor je inspiratie én hopelijk tot in een volgende training!

Jacco Mastenbroek"

"Na het volgen van de Practitioner opleiding bij Joost en het aan de slag te zijn geweest met verschillende personen, die hun eigen problematiek hadden.
Kan ik, tot de conclusie komen, dat NLP zorgt voor een breder overzicht op het leven. Vooral, dit haal ik uit de feedback die ik terug gekregen heb na 1 tot 2 NLP sessies, doordat men afstand heeft kunnen nemen van gedachten en gevoelens die als zeer beperkend werden ervaren in het dagelijks leven.
Zelf kon ik, in eerste instantie, haast niet geloven dat de technieken die bij NLP gebruikt worden, op de lange termijn zouden 'beklijven'.
Toch is het zo! Ik voel me al maanden goed. Onbewust, als vanzelf, van bewust naar onbewust bekwaam en dat binnen 2 tot 3 weken!
Joost ik wil je bedanken voor je enthousiasme, kennis en humor. Ik kan me onbeperkt goed voelen en zoveel meer uit mijn leven halen dan ik tot nu toe voor mogelijk had gehouden!"


Categories: Ervaringen met NLP

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.