Afgelopen weekend was het creatieve weekend voor de NLP Master Practitioner opleiding. Niet alleen kwamen presentatietechnieken aan bod waar men leerde om op de juiste manier metaforen te gebruiken tijdens presentaties, maar ging men ook aan de slag met hun stem en schilderen. Elizabeth Ebbink kwam langs om naar mensen hun stem te luisteren en daar waar zij hoorde dat er meer mogelijk was, leerde ze de deelnemers hun stem beter te gebruiken.

Op zondag kwam Jonaske de Ruiter ons meer over schilderen leren. Sommige mensen zijn gewend om verf op papier te plaatsen, maar de meeste van ons vinden zichzelf niet creatief. Om dan te ontdekken dat als je oordelen uitzet dat er de mooiste dingen uit je handen komen, dat is voor velen een openbaring.

De resultaten van het schilderen kun je hier zien: http://picasaweb.google.com/tiouwnl/NlpmasterVoorjaar08
Categories: NLP Nieuwsbrief Archief

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.