Het grote thema van NLP is vrijheid. In eerste instantie vrijheid van nare gevoelens. Zoals vrij van angst, vrij van trauma's of vrij van depressieve gevoelens. NLP heeft hier een aantal snel werkende technieken voor om te zorgen dat je deze vorm van vrijheid je eigen maakt. Daarnaast gaat NLP ook over vrijheid om dingen te realiseren. Om je eigen doel te bepalen en dit doel ook te bereiken.

Omdat NLP een activiteit is die je moet doen en geen theorie, ben ik ervan overtuigd dat de beste manier om mensen duidelijk te maken waar NLP over gaat, is om mensen zelf de kracht van de NLP technieken te laten ervaren. Vandaar dat ik de afgelopen jaren aan een ieder die ze bestelde gratis rapporten verstuurd heb.

Nu wil ik daar een stap verder in gaan met de CD “Vrijheid met NLP”. Voor deze CD heb ik ongeveer een half uur materiaal ingesproken over hoe je vrij kan raken van negatieve emoties. Daarnaast heb ik nog een tweede half uur ingesproken over hoe je je eigen doelen in je leven kunt ontdekken en waar kunt maken. Dit omdat er met de komst van The Secret een aantal zaken verbeterd kunnen worden. Daarnaast staan erop deze CD extra alle gratis rapporten die je op www.tiouw.nl kan bestellen. Dat zijn de volgende rapporten:

- Hoe stop je negatieve gevoelens zoals angst, depressie, woede of trauma's
- Hoe bepaal je je Enneagram type volledig en correct
- NLP opleiding checklist
- Waar moet je op letten bij je keuze van een NLP opleiding
- Traumaverwerking, een casus

Deze rapporten zijn allemaal speciaal voor deze CD up to date gebracht voor 2008. Bovendien heb ik een nieuw rapport dat alleen op deze CD verschijnt gemaakt, genaamd: “Zeven vooroordelen over NLP”.

Tijdens de productie bleek er nog ruimte op de CD voor de zes teleseminars. Deze staan als mp3 op de Vrijheid met NLP CD. Dit zijn zes nterviews van een uur van mij met diverse coaches en trainers rond het thema NLP en het Enneagram. Details van deze zes teleseminars staan hier: NLP & Enneagram interviews

Hier is een de tracks van de CD als mp3 te downloaden: Vrijheid met NLP introductie



Bij de "Vrijheid met NLP" CD ontvang je kortingsbonnen ter waarde van meer dan 100,- euro op NLP producten en NLP trainingen zodat je de kosten weer ruimschoots goed kan maken.



Klik op de groene button om je keuze direct te bestellen via iDeal, Mastercard, Visa, Paypal, of gewoon eerst een rekening thuis gestuurd te krijgen. In het volgende scherm kun je het aantal boeken dat je wilt bestellen invoeren.
betaalmethode
Categories: NLP Nieuwsbrief Archief

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.