Naar aanleiding van de afgelopen NLP Master Practitioner opleiding kreeg ik de volgende reactie:

"Als practitioner was mijn rugzak gevuld met bagage van het IEP te Nijmegen, een prima opleiding voor iemand zoals ik zeven jaar geleden was. Niets persoonlijkers dan een opleiding die je goed past! Omdat leven groeien is, gingen mijn wensen verder en breder en dieper en mooier en al die submodale bijvoegelijkheden, die we in de basis hadden mogen leren. Toen ontdekte ik TIOUW en in een persoonlijk gesprek adviseerde Joost me om een dagje een Clinic mee te doen om zowel de technieken en het denken weer wat in de vingers te krijgen als om de terminologie, het spraakgebruik en de basistechnieken van TIOUW te leren kennen.

Daarop volgden twee dagen ‘Enneagram-leren-kennen’ en de maanden van de masteropleiding: alles sloot inhoudelijk en qua vorm naadloos op elkaar aan! De ‘masters’ is bij Joost diepgaand, geestig en gezellig. Veel bewondering heb ik voor de schijnbaar moeiteloos bedreven didactiek, die dankzij de metatechnologie van Erickson via Bandler en Joost mij hun denken, inzichten, vaardigheden en ínstelling bijbracht!

Het is treffend, dat ik bij het ontwaken op de ochtend van onze ‘examendag’ de naam voor mijn website bedacht: “lekkerinjevel-voeljewel.nl”. Joost heeft op de één of andere manier mijn onbewuste aardig weten te bespelen!"


Ruurlo, december 2007, Hans Hansson
Categories: Ervaringen met NLP

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.