Deze reactie ontving ik onlangs naar aanleiding van een privé NLP behandeling.

"Bij deze een reactie na aanleiding van de twee behandelingen die ik heb mogen volgen onder jouw begeleiding. Ik moet zeggen dat ik in het begin van de eerste sessie even moest wennen aan de stijl van behandelen. Echter tijdens de eerste sessie werd ik steeds rustiger en werd mijn vertrouwen in de behandeling groter. Een kwestie van openstellen voor nieuwe dingen denk ik! Verder heb ik zoveel meer informatie verstrekt gekregen over mijn angst problemen, dat mijn vertrouwen is toegenomen.

De technieken die wij behandeld hebben tijdens de sessies gebruik ik nu in het dagelijks leven. Bijvoorbeeld de technieken om een beter gevoel op te wekken en een stukje sarcasme te gebruiken in het leven. Ik moet zeggen voor mij waren de sessies waardevol. Bij deze nogmaals bedankt.

Mocht het nodig zijn, dan hoop ik in de toekomst nogmaals gebruik te maken van jouw diensten!"
Categories: Ervaringen met NLP

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.