Naar aanleiding van de afgelopen NLP Master Practitioner training kreeg ik nog de volgende reactie die treffend mijn instelling weergeeft als het gaat om mensen te helpen NLP te leren.

"Na de NLP Practitioner ben ik bij Joost begonnen met de Master Practitioner. Wat mij meteen aansprak bij Joost was dat hij NLP op een heel eenvoudige doeltreffende manier kan overbrengen. Omdat ik de practitioner ergens anders had gevolgd mocht ik gratis 3 workshops volgen bij Joost om een goede basis bij hem te leggen met de nieuwste technieken. En dat is wat ik ook enorm waardeer aan Joost. Hij doet er alles aan om jou de nieuwste NLP technieken te leren. En als je dat wilt, zoals ik, jou voor te bereiden om je eigen praktijk op te richten. Verder was de master echt super!! Het stond vol met creativiteit (eigen technieken ontwerpen, schilderen, stemtraining etc.), fun en je beter goed leren voelen. En dat is nou precies waar NLP over gaat.
Joost, heel veel dank!!!

Marco Honkoop
Master Practitioner"
Categories: Ervaringen met NLP

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.