Hier nog een update van de ontwikkelingen over de snelweg angst waar eerder in deze reactie over gesproken werd. Na de terugkommiddag van de groepscoaching is alles goed gekomen.

"Beste Joost,

Na veel proberen heb ik eindelijk ontdekt wat voor mij nu helpt. Ik kan je zeggen dat ik nu van mijn fobie over snelwegen achter mij heb gelaten. Ik ben van de week al diverse malen op de snelweg geweest en heb dingen gedaan daar waar ik nooit van heb durven dromen. Een van mijn obstakels was dat ik niet voorbij een vrachtwagen durf en dan er maar achter bleef rijden. Toen van de week dezelfde situatie voor deed, bleef ik in eerste instantie (uit gewoonte) ook achter die vrachtwagen rijden, ik dacht bij mezelf waarom doe ik dat nu en vervolgens heb ik die vrachtwagen met succes ingehaald. Ik dacht er eigenlijk niet al te veel over na. Ook heb ik deze week ervaren dat ik je ook harder dan 80 kilometer per uur op de snelweg kan rijden. Zo reed ik van de week 120 nou ja, wie had dat ooit kunnen denken. Het lijkt net of het ineens allemaal zo normaal is en of ik het al jaren doe. Ik ben nu nog bezig met kleine stukjes te rijden op verschillende tijden van de dag. Ik ga het steeds verder uitbreiden om zo veel mogelijk goede filmpjes in mijn hoofd te prenten. Ik voel z'n opluchting nu ik gewoon weer de snelweg op kan en het geeft ook zoveel vrijheid. Ik heb me de afgelopen maanden veel zorgen gemaakt over mijn vakantie, ik moet dan 1,5 uur rijden om daar te komen. Ik had al van alles geregeld zodat ik in mijn eentje er naar toe zal gaan en mijn vader zou mijn dochter brengen, nou wat een onzin is dat ik ga dan lekker zelf rijden met me dochter en ik heb geen moment gehad dat ik dacht van pfff moet dat nu. Ik kan je zeggen dat ik met veel plezier uitkijk naar mijn vakantie met de auto.

Ik wil je hartelijk bedanken voor wat je mij geleerd hebt en mij inzicht hebt geven zodat ik verder kon met nlp."
Categories: Ervaringen met NLP

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.