Wat een mooi, dankbaar werk heb ik toch. Het doet me keer op keer zo goed om te zien hoe mensen na de NLP Practitioner niet alleen een enorme zelfontwikkeling hebben doorgemaakt, maar tegelijkertijd ook in staat zijn om het prachtige beroep van coach direct na de opleiding op te pakken, zo getuige deze enthousiaste reactie:

"Hallo Joost,
Allereerst, dank je wel voor de verbluffende, onconventionele, enthousiaste NLP-opleiding! Zonder te overdrijven kan ik je zeggen dat NLP mijn leven totaal op z'n kop heeft gezet, of.. misschien ook wel heeft teruggezet naar hoe het ooit de bedoeling was!
Met NLP heb je me een prachtig stuk gereedschap aangereikt om me zonder reden, op onverklaarbare wijze goed te voelen, ik ervaar het iedere dag weer! Joost ik ben blij dat ik de cursus bij jou heb gevolgd, nl. door jouw aanpak tijdens de NLP cursus werd mijn enthousiasme, zelfvertrouwen en levensvreugde weer aangewakkerd en het groeit met de dag. Dank je wel daarvoor!

Een week geleden kwam mijn eerste client. Hetgeen uiteraard spannend was, maar de sessie riep zoveel enthousiasme bij mij en mijn client op, dat ik nu al uitkijk naar de volgende sessie! Jouw attitude tijdens de opleiding en de ervaringen die ik opdeed met mijzelf en met mijn client heeft ertoe geleid dat ik volop bezig ben met plannen maken voor mijn toekomst. Plannen waarin NLP een grote rol speelt, o.a. om volgend jaar de Master opleiding bij je te volgen.

En zeg nou zelf Joost, plannen maken voor je toekomst als je 58 jaar bent, positiever kan toch niet! En het komt echt door NLP, de rem is eraf, het leven is mooi!

Joost, tot ziens,
Ellie Becker"
Categories: Ervaringen met NLP

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.