Nog een reactie naar aanleiding van de afgelopen NLP Practitioner dagen:

"Als holistisch therapeut en coach dacht ik in de afgelopen 10 jaar toch aardig wat over mijzelf geleerd te hebben, maar bij de NLP-practitioner opleiding bij Joost heb ik zoveel geleerd over mijzelf met een onderbouwing die voor mij zo goed voelde dat ik het iedereen kan aanraden om een NLP opleiding te gaan volgen.
Het was een ervaring die ik niet wilde missen. En echt ik had altijd moeite om cursussen en opleidingen te gaan volgen. Tijdens deze opleiding werd het me allemaal duidelijk en kwam ik er achter dat ik enneagramtype 5, de analist, ben. Dat verklaarde een hoop over mijn verleden, en hoe ik er naar keek.
Dat ik in mijn gezonde stress doorschiet naar de 8, de baas, en graag dingen onderneem heeft er eindelijk voor gezorgd dat ik eindelijk doelen ging stellen, in plaats van het analiseren en er verder niets mee doen.
Nogmaals, dit heeft mijn leven totaal in de hoogste versnelling gezet en ben nu op diverse fronten actief bezig. De opleiding bij Joost was een verrijking voor mijn leven en zeker voor mijn toekomst.
Bedankt Joost.

Tot slot wil ik iedereen wijzen op de mogelijkheid om middels een IRO (individueel reintegratie overeenkomst) een NLP certificaat bij Joost te behalen.

Ruud Overstegen
Efcharisto, training en coaching"
Categories: Ervaringen met NLP

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.