Tot nu toe alleen nog maar positieve reacties gehad op mijn eerste boek "Onbeperkt Jezelf: Gelukkig worden met het Enneagram en NLP". (Nee, dit is geen uitnodiging om maar eens heel kritisch te worden). Graag deel ik een van deze reactie van een lezeres:

"Na de workshop Enneagram en NLP op 10 maart jl. in Amsterdam, heb ik jouw boek "Onbeperkt Jezelf" met veel plezier en gretigheid, in een keer uitgelezen. Ik vind het een goed boek, maar dat weet je zelf ook al: duidelijke, logische structuur, op een leuke, leesbare manier geschreven, niet te veel en niet te weinig woorden en uitweidingen, zeer informatief, inzichtelijk en daarmee erg bruikbaar. Ik ben nl. al een tijdje op zoek naar deze informatie, zonder te weten dat het deze informatie was, overigens. Maar je weet het als je het gevonden hebt. Als mens en als aankomend coach zocht ik naar een bepaalde vorm en structuur als werkvorm, vanuit de overtuiging dat je mensen gericht inzicht, aanwijzingen en informatie kunt geven in hoe ze functioneren en wat ze waar aan kunnen doen.
Ik ben er heel blij mee dat je deze kennis en inzichten wilt delen; me van harte uitnodigt zelfs om er vaardig in te worden en mijn leven en dat van anderen te helpen verbeteren.

Hartelijke groeten,
Janine van der Wereld
Zwolle"
Categories: Ervaringen met NLP

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.