Het is niet makkelijk om mensen te helpen de eerste stap te zetten, namelijk dat zij zo ver komen dat zij zich laten helpen en besluiten om meer uit dit leven te halen door middel van persoonlijke groei. Vandaar dat ik heel veel gratis informatie op deze site neerzet, zodat je tijd en ruimte hebt om jezelf te overtuigen van het nut om aan de slag te gaan om ervoor te zorgen dat je eventuele problemen achter je laat en verder groeit door een combinatie van zelfkennis met behulp van het Enneagram en zelfontwikkeling met Neuro Linguistisch Programmeren (NLP).

De beste manier om jezelf te helpen is de gratis rapporten op te vragen en je op te geven voor de wekelijkse nieuwsbrief met nieuwe technieken en dergelijke. Je ontvangt dan meteen een voorbeeld nieuwsbrief.(Nota Bene: Ik heb groot respect voor jouw privacy and zal nooit op wat voor manier dan ook jouw email met andere delen. Nooit. Je kunt altijd zonder opgaaf van redenen, zonder vragen of wat dan ook je gegevens laten verwijderen.)
Categories: NLP FAQ

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.