Over het algemeen lukte het de meeste mensen prima om de NLP & NHR technieken om je goed te voelen goed toe te passen waar ik bij ben. Maar uiteindelijk gaat het erom dat je het ook goed leert toepassen zonder mij. Vandaar dat een groot aantal mensen mij gevraagd hebben of het mogelijk is dat ik geluidsopname maak van de instructies en die beschikbaar maak. Het maakt namelijk veel uit of je de technieken alleen als beschrijving leest of een expert ze hoort voordoen.

Dat heb ik nu gedaan. Op de "Leer Je Goed Voelen CD" staan dan ook de volgende acht tracks:

1 - Introductie: Hoe werkt ons brein - Het is goed om duidelijk te hebben hoe de basis van ons brein in elkaar steekt. Hoe ons brein werkt aan de hand van de vijf zintuigen en hoe problemen in ons brein in patronen vastgelegd worden.
2 - Sensitiviteitstraining: beter worden in inbeelden, voelen en herbeleven. De meeste mensen zijn goed in of visualiseren of in gedachten of in voelen. Met deze oefening train je waar je minder goed in bent.
3 - Gevoelsomdraaitechniek: Hoe stop je een acuut negatief gevoel en vervang je het door een positief gevoel. De manier om te zorgen dat je in het nu goed gaat voelen.
4 - Zwart/Wit Terugspoeltechniek: Hoe stop je negatieve beelden en vervang je ze door positieve beelden. Hiermee neutraliseer je het verleden en zorg je dat je een goede toekomst gaat zien.
5 - Hoe stop je negatieve gedachte en maak je ze zo belachelijk dat ze verdwijnen. De manier om te stoppen met piekeren.
6 - Hoe voorkom je slechte beslissingen en maak je goede beslissingen. Door beter te worden in het nemen van complexe beslissingen, zorg je ervoor dat je minder in de problemen komt.
7 - Tien minuten ontspanningsoefening. Voor de meeste mensen is het goed wanneer zij meer rust en ontspanning in hun leven vinden.
8 - Wanneer gebruik je wat. Uitleg over wanneer je welke techniek en voor welk probleem het beste kan inzetten.

In totaal is de CD meer dan een uur materiaal plus een extra data track waar de nieuwste versie van de NLP & NHR Handleiding op staat. De laatste track kan je hier al beluisteren:Lovende reacties op de CD:

"Ik heb je cd ontvangen, spreekt me zeer aan! Hartstikke bedankt.

Ik heb zelf na mijn practitionersopleiding - inmiddels alweer heel wat jaren geleden - ook een tweetal (verschillende) NLP Masteropleidingen afgerond. Daarom kan ik met een gerust gevoel zeggen dat ik de aanpak op je oefen CD echt heel goed vind. Je verhaal is helder en praktisch, je
kunt er direct mee aan de slag en bovenal is het ook nog eens erg leuk om te horen.

Rita van der Weck - www.eclectica-enneagram.nl"


"Beste Joost,

'Wow!' Wat een fantastische CD.Dit werkt heel goed bij mij! Komt dit door mijn gevoeligheid? Ik kan nu echt lachen met nare en ellendige toestanden, heel leuk."


"Misschien heb ik voor jou wel een goede tip. Ik was ook al zeven jaar niet naar de tandarts geweest ivm angst. Een maandje geleden brak er met flossen eenderde van mijn kies en ja toen moest ik wel. Toch gegaan. De tandarts die mij toen hielp was erg afstandelijk vertelde weinig ja dat ik de komende maanden maar veel afspraken moest maken..... dus de moed zakte weer in mijn schoenen. Ik heb zelfs bij de narcosetandarts geinformeerd maar mijn verzekering bleek dit niet te vergoeden. Toen kwam ik via internet in contact met NLP. Dit heeft mij enorm geholpen. Niets geen zweverig gedoe ofzo en het hielp heel erg snel. Ik kan je de cd omgaan met angst heel erg aanraden. Mijn eerste afspraak bij de tandarts is inmiddels achter de rug ze heeft drie gaten gevuld waarvan zelfs twee zonder verdoving (iets wat ik normaal nooit zou doen) en het ging echt heel goed. Kijk mijn hobby zal het nooit worden maar ik ga wel weer."
tandarts forum

Deze CD krijg je gratis bij de volgende workshops. Wanneer je deze meteen bestelt en dan later een van deze workshops doet, dan krijg je het bedrag van de CD als korting terug op het tarief voor:

- Intensieve NLP ClinicLeer Je Goed Voelen CD

€24.94
De Leer je goed voelen CD is ook bij elke boekhandel of online boekwinkel te bestellen onder ISBN nummer: 9789460510014 als je dat prettiger vindt, maar ik waardeer het zeer wanneer je hem via mij besteld.

Klik op de button om je keuze direct te bestellen via iDeal, Mastercard, Visa, Paypal, of gewoon eerst een rekening thuis gestuurd te krijgen.
betaalmethode
Categories: NLP & Enneagram boeken, CD's en DVD's

3 Trackbacks

Trackback specific URI for this entry

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.