(Dit is een reprint van nieuwsbrief #45)

Mijn Master Practitioner heb ik bij dr. Richard Bandler in de zomer van 2000 in Mexico gedaan (tijdens een hittegolf). Ik herinner me de eerste dag nog als gisteren. Ik was het jaar daarvoor helemaal enthousiast geworden van NLP tijdens de Practitioner (ook bij Bandler, maar in Orlando). Een jaarlang had ik mij bekwaamd in de technieken en ik was dan ook vol trots gekomen om mijn kunde te tonen.

Groot was mijn verbazing dan ook toen Bandler de eerste dag met hele andere technieken op de proppen kwam dan die ik het jaar daarvoor geleerd had. Niet alleen dat, maar in tegenstelling tot het vorige jaar gaf hij ook veel minder gedetailleerde instructies. Het leek wel alsof hij vond dat we het zelf maar moesten uitzoeken.

Categories: NLP Nieuwsbrief Archief

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.