Voor mensen die een grondige uitleg willen hebben van wat Neuro-Linguistisch Programmeren (NLP) werkelijk behelst, organiseer ik de Intensieve NLP Clinic. Let wel dit is niet een introductiedag of zoiets dergelijks. Het is de bedoeling om hard aan de slag te gaan en je een gedegen inhoudelijke kennis van zaken mee te geven rond NLP. Alle belangrijke aspecten van NLP komen aan bod. Het is mijn bedoeling om te proberen de hele NLP Practitioner opleiding in een dag te doen. Je leert:

- Grip hebben op je emoties door negatieve gevoelens, beelden en gedachten te stoppen en te vervangen door positieve patronen waar je je goed bij voelt.
- Goede gevoelens versterken
- Uitleg basis model communicatie voor positieve beïnvloeding
- Versneld leren door middel van ontspanning en hypnose
- Elegant en interpersoonlijk te communiceren
- Je onbewustzijn programmeren om je grote droom te realiseren
- Het oplijnen van bewuste en onbewuste doelen
- Te luisteren en te kijken om beter te horen en te zien wat er werkelijk plaats vindt
- Grip te krijgen op je leven door middel van tijdslijnen

In deze video leg ik uit hoe je met NLP grip op je emotie krijgt:


Zoals je ziet is dit een heel vol programma. Met mijn achtergrond als filosoof en NLP Master Trainer ben ik beter in staat om de achterliggende structuur helder te maken. En dankzij mijn jarenlange ervaring als een van de wereldwijde NLP toptrainers leer je de bovenstaande NLP technieken met gemak en plezier. Er is heel veel kennis beschikbaar over NLP. Maar vaak gaat het om kennis die via via via overgedragen is van de een op de ander. Omdat ik het zelf geleerd heb van de primaire bron, dr. Richard Bandler, zie ik vaak dat de publiek toegankelijke kennis over NLP incorrect is en onvolledig. Hierdoor mist zij net de finesse, die NLP zo krachtig maakt.

In deze clinic ga ik me dan ook vooral focussen om je die finesse bij te brengen zodat je de volle kracht van NLP meteen kunt gebruiken. Je hebt geen voorkennis nodig van NLP om deze clinic te kunnen volgen, maar het is ook geen bezwaar.

Om je goed van dienst te zijn, heb ik meedoen zo makkelijk mogelijk gemaakt. Je kan je vroeg inschrijven zonder enige risico. Inschrijven is 100% veilig omdat je tot 24 uur voor aanvang kosteloos mag annuleren. Door vroeg in te schrijven voorkom je niet alleen teleurstelling dat de clinic uitverkocht is, maar help je mij ook met de logistieke planning. Hetgeen ik zeer waardeer.

Hier is een enthousiaste reactie van een van de deelnemers:

"Bedankt voor de fantastische dag afgelopen zaterdag, ik heb ervan genoten. Verbazingwekkend hoe snel ik na een periode van passiviteit en (daarmee verbonden) inactiviteit mijn oude energielevel weer helemaal heb teruggevonden. Gisteren een geweldig relaxte dag gehad en vanochtend om zeven uur vanochtend eerst maar eens begonnen met het maken van een planning. Er moet veel, heel achterstallig werk worden ingehaald. De beuk erin, rammen met die hap. Heeeeeeerlijk!!!!"

In één dag de hoogtepunten van de NLP Practitioner opleiding.
Aanvang: 13 juni 2015 10.00 uur
Einde: 17.00 uur Duur: 6 uur
Centrum de Roos - PC Hoofstraat 183
Amsterdam, NH
1071 BW
Nederland


Het tarief is 97,50- euro inc. 21% BTW. Wanneer je met meerdere gezinsleden komt, dan is het tarief 75,- per gezinslid.


ANBI

16 Trackbacks

Trackback specific URI for this entry

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.