Het derde deel van NLP, het Programmeren, brengt menselijk gedrag in kaart. In de jaren 70 van de vorige eeuw wilde Richard Bandler allerlei verschillende vormen van psychotherapieeën onderzoeken. Om al die verschillende therapievormen met elkaar te kunnen vergelijken, is hij op zoek gegaan naar een methode om menselijk gedrag zodanig in kaart te brengen dat het ene gedrag kan worden vergelijken met het andere gedrag. In grote lijnen kwam hij erachter dat er drie soorten menselijk gedrag waren: problematisch gedrag, neutraal gedrag en excellent gedrag. Oftewel, sommige mensen zaten in de problemen, de meeste mensen leven het leven zoals het gaat en een kleine groep deed hele slimme dingen.NLP heeft altijd de focus op die slimme dingen gelegd. In de NLP Excellent Gedrag module leer je dan ook de NLP methode om menselijk gedrag in kaart te brengen. Zodat je dit kan gebruiken om beter te begrijpen waarom iemand in de problemen zit en hoe je die persoon het beste weer uit de problemen kan krijgen. Maar meer nog wordt deze methode gebruikt om slimme strategieën van mensen die ergens heel goed in zijn in kaart te brengen zodat je ze vervolgens op jezelf kan toepassen om vervolgens, wanneer dit allemaal goed is gegaan, deze slimme strategieën weer door te geven aan andere mensen.

Op de vrijdag van deze module leer je hoe het menselijk brein werkt en hoe je de processen die in het brein plaatsvinden in combinatie met ons gedrag in kaart kan brengen.

Op de zaterdag leer je vervolgens hoe je deze processen je eigen kan maken, verbeteren en door kan geven aan andere mensen.

Tenslotte leer je op de zondag een aantal hele bijzondere strategieën die voor elk mens goed zijn, namelijk:

1) het met een anker vastleggen van goede gevoelens zodat je dit goede gevoel weer snel kan oproepen;

2) het met een shhwiisshh verbeteren van je zelfbeeld zodat je brein zich beter realiseert hoe bijzonder je bent;

3) het met tijdslijnen ervoor zorgen dat je een geweldige toekomst tegemoet gaat door geplande teleurstellingen te neutraliseren en te vervangen door voorgeprogrammeerde toekomstige successen.

Logistieke details van deze training:

In drie dagen leer je slimme NLP strategieën.
Aanvang: 15 november 2013 10.00 uur
Einde: 17 november 2013 17.00 uur Duur: 3 dagen
Centrum de Roos - PC Hoofstraat 183
Amsterdam, NH
1071 BW
Nederland


Wanneer je je leven drastisch wilt verbeteren, zijn de slimme strategieën voor een goed leven die NLP de afgelopen veertig jaar heeft ontdekt onontbeerlijk. Dus, schrijf je vandaag nog in voor de NLP Excellent Gedrag module, want inschrijven is geheel risicoloos omdat je altijd tot 24 uur van tevoren geheel kosteloos per email kan annuleren als je dat zou willen. Inschrijven doe je nu met het onderstaande formulier:

Categories: NLP & Enneagram trainingen, cursussen en opleidingen

1 Trackback

Trackback specific URI for this entry

  • tiouw.nl 
    PingBack
    ...

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA