Laat ik voorop stellen dat ik geenszins claim dat NLP suikerziekte of Diabetes op kan lossen. Het enige dat mij opvalt is dat tot nu toe alle mensen met wie ik heb gewerkt en die suikerziekte of Diabetes hadden met NLP zo zijn opgeknapt dat zij minder insuline zijn gaan gebruiken. Mocht je willen uitzoeken in hoeverre NLP jou kan helpen minder insuline te gebruiken, doe dan eerst de NLP Test om te zien of NLP goed bij je werkt en bij je verwachtingen aansluit.

Deze reactie is verplaatst naar: NLP en suikerziekte

Het mooie van deze spontane reactie is niet alleen hoe positief die is (daar ben ik natuurlijk altijd blij mee), maar ook dat de hypnotische sessie waaraan wordt gerefereerd opgenomen is. In het kader van de NLP Master Practitioner krijgt iedereen op het einde een hypnotische Design Human Engineering (DHE) sessie die wordt opgenomen in holofonisch geluid (3D geluid) omdat er een soort hoorspel in voorkomt. Sanne is zo goed dat ik haar hypnotische sessie mag publiceren. Vandaar dat je hier onder precies kan naluisteren hoe precies ik de hypnotische suggesties geef om het brein te stimuleren meer te ontspannen om vervolgens minder insuline nodig te hebben:

Categories: Ervaringen met NLP

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA